Martijn Fischer verliefd geworden op 21 jaar jongere Ingeborg Helder

Martijn Fischer is weer verliefd. De acteur heeft, ruim een jaar nadat zijn relatie met Anne-Marie Ubbels eindigde, een relatie met de 21 jaar jongere Ingeborg Helder.

"Ik was weer toe aan een relatie", aldus Fischer in gesprek met Privé. De acteur en zanger werd verliefd op Helder nadat hij haar ontmoette in de muziekstudio.

"Toen ik haar daar zag, dacht ik: Dat is wel een ontzettend leuk grietje, met prachtige ogen ook. Zo zijn we met elkaar in contact gekomen", vertelt de 49-jarige zanger over zijn nieuwe relatie.

Fischer ging er in eerste instantie van uit dat het niets kon worden tussen hem en de 28-jarige Helder. "Ik ben best wel voorzichtig en ga niet voor de hele snelle toenadering, maar ik heb wel mijn best gedaan om lollig tegen haar te doen. Maar omdat een relatie tussen ons niet zo voor de hand lag dacht ik dat ik helemaal geen kans maakte."

Zoons

Zijn nieuwe geliefde heeft inmiddels ook zijn twee zoons, van negen en twaalf jaar, ontmoet. "Omdat we al een tijdje samenwerkten hadden zij haar al een paar keer voorbij zien komen. Ik ben er wel wat voorzichtiger mee geworden om een liefde aan hen voor te stellen, want het is niet mijn bedoeling dat ik mijn kinderen confronteer met iedereen die voorbijkomt. Dan moet ik het toch een beetje zeker weten. In dit geval was dat zo."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie