Khalid Boulahrouz wil zich concentreren op kinderen na stoppen met voetballen

Khalid Boulahrouz vindt momenteel niets belangrijker dan zijn kinderen. Na het stoppen met voetballen concentreert hij zich daarom vooral op zoon Daamik en dochter Amaya.

"Op dit moment staan mijn kinderen op nummer één. Hoe meer tijd ik met ze doorbreng, hoe meer ze naar me vragen", aldus de oud-voetballer in gesprek met Grazia.

Boulahrouz vraagt zijn kinderen regelmatig naar hoe het op school gaat en of ze bijvoorbeeld gepest worden. "Daar krijg ik gelukkig goede feedback op. Het is net een tweeling in de manier waarop ze met elkaar omgaan. Ze beseffen dat ze alleen elkaar hebben, in de zin van: papa zit daar en mama is wel hier, maar zij is ook niet altijd aanwezig. Dus ze beschermen elkaar."

Voor Boulahrouz is geen sprake van een "zwart gat" nu hij gestopt is met voetballen. "Ik vind dat je pas over het zwarte gat kunt praten als je depressief bent. Dat is bij mij niet het geval."

Twijfels

De oud-voetballer zegt wel in een periode te zitten waarin hij erg twijfelt wat hij nu wil. "Het is moeilijk om iets te vinden wat dezelfde passie bij me losmaakt als voetballen."

"Ik heb deze tijd ook echt nodig om me weer op te laden na een turbulente carrière. Als je nagaat hoeveel vakantiedagen ik heb gehad - dat was echt crazy. Zo weinig. Ik zie wel een rol voor me weggelegd als trainer of begeleider van jong talent."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie