Freek van Noortwijk ziet zichzelf in de toekomst nog vader worden van een kind met zijn verloofde Katja Schuurman. "Het vaderschap lijkt me iets heel moois."

De 28-jarige kok en ondernemer zegt tegen Story dat hij dol is op kinderen. Zeker de dochter van Schuurman, Sammie, is favoriet.

"Sammie is echt een schatje. Ik beschouw haar als mijn eigen dochter, en droom ervan zelf ook ooit een klein hummeltje op de wereld rond te hebben lopen", aldus Van Noortwijk.

Zijn veertien jaar oudere verloofde is volgens het blad voorzichtig in haar uitspraken over een eventuele gezinsuitbreiding. "Misschien wil ik er nog wel eentje bij."

Dochter

Voor de 42-jarige presentatrice is het essentieel dat haar dochter het goed kan vinden met haar verloofde. "Als Sammie geen klik met Freek had gehad, dan had onze relatie niet kunnen werken. Maar gelukkig is Freek erg leuk voor Sammie, en ziet zij hem niet als een bedreiging, maar als een verrijking van haar leven."

Schuurman en Van Noortwijk verloofden zich in juni 2016. De presentatrice was eerder getrouwd met Thijs Römer, met wie ze samen dochter Sammie kreeg.