Mel B vraagt scheiding aan na tien jaar huwelijk

Na bijna tien jaar huwelijk heeft Mel B een scheiding aangevraagd van Stephen Belafonte. De voormalig Spice Girl geeft in de rechtbankpapieren onoverbrugbare verschillen op als reden voor de breuk.

De twee hebben samen een vijfjarige dochter, Madison, waarover Melanie Brown de voogdij wil delen met Belafonte.

Hun gezin bestond verder uit drie dochters uit eerdere huwelijken en relaties. Brown kreeg de 17-jarige Phoenix Chi met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar en Angel Iris (9) met Eddie Murphy. Belafonte heeft nog een dochter van twaalf, Giselle.

In de scheidingsdocumenten, die People in handen heeft, noemt Brown 28 december als datum voor de breuk. Begin februari plaatste ze op Instagram echter nog een ode aan filmproducent Belafonte. "We hebben alles meegemaakt dat koppels normaal gesproken opbreekt, en we zijn er sterker uitgekomen", meende ze toen.

Geruchten

In 2014 deden geruchten de ronde over agressief gedrag van Belafonte. Brown zou na een ruzie niet in staat zijn geweest een liveshow van X Factor bij te wonen. De week erop verscheen ze wel in het programma, maar waren er blauwe plekken en schrammen op haar lichaam te zien.

De politie is nooit ingeschakeld. In 2003 bekende Belafonte schuld in een huiselijk geweld-zaak die zijn ex-vrouw in 2003 tegen hem aanspande. Hij beweert op het moment niet te hebben begrepen dat hij bekende.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie