Adele verrast door huwelijksaanzoek van fan tijdens show

Adele heeft zondag opnieuw meegeholpen aan een huwelijksaanzoek tijdens haar concert. Dit keer vroeg een man zijn vriend ten huwelijk op het podium in het Australische Melbourne.

Adele plaatst normaal gesproken een aantal handgeschreven briefjes onder willekeurige stoeltjes voorafgaand aan haar concert. Als bedankje voor haar fans, meldt The Herald Sun. In Melbourne had ze daar geen tijd voor en om het goed te maken nodigde ze een fan uit om het podium op te komen.

De zangeres koos Chris uit omdat ze zag hoe hij in tranen uitbarstte tijdens het openingslied Hello. Samen met zijn partner Wade mocht hij het podium op komen. Chris greep zijn kans en tot Adele's grote verbazing vroeg hij zijn vriend ten huwelijk die volmondig 'ja' zei. "Dat was niet gepland, ik had geen idee", zei Adele achteraf.

In het verleden hebben al meerdere mensen de kans gehad om hun geliefde ten huwelijk te vragen ten overstaan van Adele's publiek. Meestal was de zangeres hiervan op de hoogte en werkte ze mee aan het mogelijk maken van de aanzoeken.

Lees meer over:
Tip de redactie