MIDWOLDA - De 55-jarige zangeres Bonnie St. Claire is maandagavond in een rechtstreekse uitzending van Shownieuws op SBS6 getrouwd met de 36-jarige Anne-Jan. Dat gebeurde in de trouwkapel van Imca Marina in het Groningse Midwolda.

Het is voor het eerst dat het showbizzprogramma een trouwerij van een bekende Nederlander op deze manier live in beeld bracht.

De presentatie van de plechtigheid was in handen van Gerard Joling. Collega Imca Marina trouwde het stel. Zij is sinds november 2002 buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand van de gemeente Scheemda. De huwelijksinzegening was voor haar bijzonder omdat Bonnie St. Clair ook een vriendin is van Imca Marina. Ze noemde haar dan ook liever Bonsje.

In de zaal zaten naast familieleden en vrienden ook enkele bekende Nederlanders, onder wie Saskia en Serge en Koos Alberts met zijn vrouw. Voor Anne-Jan, begrafenisondernemer van beroep, was het zijn eerste huwelijk, voor Bonnie het tweede.

Bonnie St. Clair is vooral bekend van haar liedjes Dokter Bernard, Ik ben gelukkig zonder jou en Bonnie kom je buiten spelen. Die hits scoorde ze in de jaren zeventig en tachtig van de vorige eeuw.