Barbie en Michael gunnen elkaar 'tijd en rust'

Michael van der Plas kwam donderdag terug naar Nederland om zijn vrouw Samantha, beter bekend als Barbie, te verrassen nu hun huwelijk zo onder druk staat. Volgens hem is het nu zaak om elkaar even tijd en rust te gunnen.

"We gaan niet uit elkaar want ik ben nog steeds getrouwd. Of er een scheiding aan zit te komen weet ik ook niet. Het is nu gewoon belangrijk dat Samantha even rust heeft en ik ook. Ik vertrek maandag ook weer naar Spanje", zegt van der Plas in RTL Boulevard.

De realityster geeft zijn bar in Spanje niet op om zijn huwelijk met Samantha, beter bekend als Barbie, te redden. Dat hoeft volgens hem ook niet. Samantha heeft tegen mij gezegd: die bar ga ik niet van jou afpakken", aldus van der Plas. "Dus er is helemaal geen keuze die ik moet maken."

Afgelopen week kwam aan het licht dat het huwelijk tussen Michael en Samantha in zwaar weer is beland. Samantha wil niet meer in Spanje wonen omdat ze haar familie en vrienden mist. Ook vindt ze dat haar kinderen gewoon in Nederland moeten opgroeien.

Lees meer over:
Tip de redactie