Laura Ponticorvo is van plan aangifte te doen nadat persoonlijke beelden van haar gelekt zijn via hackers. Op de beelden is te zien hoe de vlogger, die bekend werd na deelname aan Mijn vieze, vette, vervelende verloofde, seksuele handelingen verricht.

Aan RTL Nieuws laat het management weten verder geen uitspraken te willen doen over de hack en de verspreiding van de beelden.

Het zou gaan om tientallen foto's en enkele video's waarop Ponticorvo te zien is tijdens intieme momenten. 

De vlogster heeft inmiddels dezelfde advocaat die Patricia Paay bijstaat in de zaak rond haar sekstape in de arm genomen. De raadsman heeft vrijwel alle Nederlandse media preventief aangeschreven om de bewuste foto's en filmpjes van Ponticorvo niet te publiceren. Het zou gaan om tientallen beelden waarop de realityster ook seksuele handelingen pleegt.

Kapot

Ponticorvo laat aan RTL Boulevard weten kapot te zijn nadat ze erachter kwam dat er naaktbeelden van haar op internet zijn beland. "Ik werd wakker en ik kreeg die berichten, de wereld stortte letterlijk in."

"Het enige waar ik aan kon denken was: hoe kan dit? Waarom ik? Wat een zieke mensen die dit doen", vertelt Ponticorvo, die naar eigen zeggen de eerste uren niet kon stoppen met huilen. 

"Maar het feit dat iemand iets gestolen heeft dat alleen van mij is, daar word ik echt misselijk van. Iedereen heeft het nu gezien, dat wil je gewoon niet", besluit ze.

Fappening

Op verschillende fora wordt momenteel gesproken van een "The Fappening 2.0", nadat eerder deze week al foto's lekten van Emma Watson en Amanda Seyfried. De hackers stellen ook privébeelden van Carice van Houten in handen te hebben, die beelden zijn nog niet gepubliceerd.

In 2014 werden van verschillende bekende personen, waaronder Jennifer Lawrence en Kate Upton, privéfoto's en -video's verspreid die via een inbraak op Apples iCloud waren vergaard. Destijds werd gesproken van "The Fappening".