Emile Ratelband verhuist naar Maastricht voor dochter

Emile Ratelband verlaat zijn woning in de Achterhoek om te gaan wonen in Maastricht. De positiviteitsgoeroe wil meer bij zijn 15-jarige dochter Beau zijn.

"Het is voor mij absoluut geen moeilijke beslissing om te verhuizen. Ik doe het voor mijn lieve Beau", aldus Ratelband in gesprek met Story.

Met zijn ex Silvy Schmeitz kreeg hij dochter Beau. Vier jaar lang zag hij haar weinig, door problemen met zijn ex Moon over de kinderen die zij samen hebben, maar nu is hij vastberaden er volledig voor haar te zijn.

"Opeens zei ze: 'Papa, ik wil graag weer met je samen zijn'. Dat vind ik héél fijn. In september wordt ze zestien. (...) Ik ben zó blij dat ik straks met Beau in één huis woon. Gelukkig heeft mijn allerliefste vriendin Linda, met wie het nog steeds goed gaat, er geen enkel probleem mee dat Beau bij me komt wonen", vertelt Ratelband.

Zijn ex Schmeitz heeft nog even moeite met de keuze van haar dochter. "Ik heb altijd alles fout gedaan, ik heb gefaald, roept ze nu steeds. Tevergeefs heb ik geprobeerd Silvy duidelijk proberen te maken dat zij volgens mij juist helemáál niet gefaald heeft. Silvy heeft immers een schat van een dochter grootgebracht! En ze moet leren te begrijpen dat onze dochter haar vader ook weleens beter wil leren kennen."

Lieveling

Volgens Ratelband is hij geliefd bij al zijn dochters. In totaal heeft hij zeven kinderen: drie zoons en vier dochters.

"Maar Beau is altijd het lievelingetje van papa geweest. Wij hebben een hele speciale band met elkaar. En dat steekt Silvy natuurlijk enorm. Jammer is dat toch. Gelukkig voelt Beau zich totaal niet schuldig ten opzichte van haar moeder. Er zit geen enkel kwaad in dit lieve meisje."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie