Op NU.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Hoe zit 't nou met Prins Benno en zijn geheime vijfde kind, de 'boobysoap' van Georgina nog voortduurt (gáááp!), het paaldansende nichtje van de prinses, Connie BN'ners naar haar kliniekje lokt en überdiva Madonna de 'Hollywood peuter verwen wedstrijd' met glans wint. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Boobysoap

Een van de redacteuren van Party heeft zich met verse moed op de boezem van Georgina Verbaan gestort. Dachten we de afgelopen alles al gehad te hebben, nu is er weer een nieuw aandachtspunt in haar 'boobysoap'. De vraag 'zijn ze echt of van plastic' blijft nog steeds onbeantwoord. Georgina heeft een röntgenfoto laten maken van haar borsten en die op tv getoond om te laten zien dat er geen siliconen in zitten. 'Georgina's 'Harrie's' zijn echt!' kopten de kranten. Maar Party laat 'deskundigen' aan de echtheid twijfelen: die losse foto kan van iederéén zijn. Ze had een echo moeten laten maken, zodat duidelijk zou zijn dat het háár beelden waren. Zou het een 'boobytrap' zijn van de soapie, vraagt het blad zich af? In elk geval: er is weer een hoofdstuk aan het borstenverhaal toegevoegd.

Paaldanseres

Al enige tijd verschenen er vage aankondigingen in de roddelbladen over een nichtje van Maxima. Nu is voor de bladen èlk familielid van de prinses interessant, maar dit kind heeft nog iets extra pikants. Ze is namelijk paaldanseres! Halfnaakt (of halfgekleed, 't is maar net hoe je 't bekijkt) doet ze erotische dansjes om een paal heen en zweept aanwezige mannen op. Een Nederlandse organisator haalde de 22-jarige Laura voor een show naar Nederland en zo ongeveer de hele Nederlandse (roddel)pers stond het kind op Schiphol op te wachten. Natuurlijk hoopte iedereen dat Maxima haar zou verwelkomen, maar die heeft al gezegd deze nicht niet persoonlijk te kennen. Het gaat dan ook slechts om een achternicht: de oma's van Maxima en Laura zijn zussen. De paaldanseres daarentegen buit de familieband lekker uit: haar dansjes doet ze volgens Party met een kroontje op haar hoofd! Of ze nou ècht familie is of niet, gevoel voor humor heeft deze nicht in elk geval wel.

Lekker bekkie

'Als ik Chazia Mourali was, zou ik mijn bovenlip opvullen zodat je dat tandvlees niet zo erg ziet' en 'Als ik Jette van der Meij zie, jeuken mijn handen!'. Aan het woord is 'Miss Injectables herself' Connie Breukhoven. In Story mag ze, samen met een collega, een rijtje Bekende Nederlandse dames bekritiseren en adviseren. De inspuitingen vliegen in het rond: lippen opvullen (Milika Peterson, Chazia Mourali), vet afzuigen van de onderkin (Tineke de Nooij), rimpels inspuiten (bijna iedereen), jukbeenderen opvullen (Cilly Dartell) een hoognodige totaalbehandeling (Jette van der Meij) en een kappersbehandeling wegens TiTaTovenaar-look (danseres Penny de Jager). Alleen Anita Witzier komt er genadig van af, aan haar weet Connie niets te veranderen. Zelfs geen inspuitinkje of kappertje. Tsja, het is maar net de vraag of Anita de woorden van de 'plastic fantastic' Connie nou als een compliment moet zien.

'Prinses' Alexia

Al jarenlang doen geruchten over een buitenechtelijke dochter van Prins Bernhard de ronde. Recentelijk nog ontkende de prins zelf in een ingezonden brief aan een krant dat hij geen buitenechtelijke zoons heeft. Over een dóchter sprak hij echter met geen woord. Het kind zou geboren zijn uit een relatie met Helene Lejeune en Alexia heten. Er zijn wat vage kiekjes waarop een meiske in een gebloemde jurk met de prins poseert en dat zijn ook meteen de enige beelden. Later is er nooit meer een foto opgedoken van deze 'dochter'. Nu Bernhard is overleden, zal het wel of niet bestaan van deze dochter altijd een mysterie blijven. Volgens Weekend heeft de prins een autobiografie geschreven en daarin openlijk gesproken over de kwestie. Maar Beatrix zou het boek hebben tegengehouden, zodat het nu nog altijd ligt in een kluis bij een Amsterdamse uitgever. Ons koninklijk huis is op dit gebied duidelijk een stuk 'preutser' dan men in Frankrijk. Toen daar oud staatshoofd Mitterand ten grave werd gedragen stonden vrouw en kinderen gebroederlijk naast de minnares en de buitenechtelijke dochter, ten overstaan van het hele volk en vaderland.

Sterrenkindjes

Elke ouder vindt zijn of haar kind natuurlijk het aller- allerleukste. Maar in Hollywood weten ze dat weer schromelijk te overdrijven. Weekend geeft er een paar voorbeelden van. Dat de kinderen van Victoria 'Posh Spice' en Beckham worden verwend, is al bekend. Maar wist je dat de kiddies (5 en 2 jaar) een eigen speeltuin hebben van E 170.000? En dat Brooklyn met pappa's creditcard al zelf de speelgoedwinkel mag leegkopen? De kinderen van Michael Douglas en Catharina Zeta-Jones hebben ook niet te klagen. Voor hen geen Hema of C&A: ze dragen kleren van Versace en Armani. Voor hun partijtje wordt een Golf-club met 12 tennisbanen afgehuurd en wordt een beroemde kok ingevlogen. Actrice Gwyneth Paltrow laat zich graag voorstaan op haar goede, beschaafde smaak. Daarom liet ze het inrichten van de babykamer ook over aan een zeer bekende New Yorkse binnenhuisarchitect. Alleen de commode om dochter Apple's vuile poepluiers op te verschonen kostte al meer dan E 3000,-. Natuurlijk weet überdiva Madonna weer de kroon te spannen. Little Lourdes (8) beschikt over een eigen styliste, gaat naar de manicure voor haar nageltjes, ze krijgt gezichtsbehandelingen en volgt een macrobiotisch dieet. Er wordt geschat dat Mamma Mads maar liefst E 15.000 per maand (!) aan haar kleine prinsesje uitgeeft. Daar steekt die dure mini-Burberry bikini die model Kate Moss speciaal voor haar dochtertje (2) liet maken, opeens heel magertjes tegen af.