Adele heeft aan haar publiek in het Australische Brisbane bevestigd dat ze getrouwd is met haar man Simon Konecki. Bij de Grammy's noemde ze Konecki al "mijn man".

Op het podium van The Gabba, een groot cricketstadion in Brisbane, sprak de 28-jarige zangeres over haar huwelijk. Dat deed ze ter introductie van haar nummer Someone Like You, zo blijkt uit een een video op de website van Mirror.

Adele zei tegen haar fans in het publiek: "Het gevoel dat je krijgt als je voor het eerst verliefd bent, dat is het beste gevoel op aarde."

"Ik ben verslaafd aan dat gevoel. Uiteraard is dat nu niet meer aan mij besteed, want ik ben nu getrouwd. Ik heb de ware gevonden. Maar dat gevoel dat je krijgt bij een eerste ontmoeting, dat zou ik graag terug willen", aldus de Britse zangeres.

Kind

Al lange tijd doen geruchten de ronde dat Adele en Konecki zouden zijn getrouwd. Eind december werd de 28-jarige zangeres in Los Angeles gespot met een nieuwe, goudkleurige ring om haar vinger. Ze zou rond Kerst met de 42-jarige Simon in het huwelijk zijn getreden. De twee hebben samen een zoontje, de vierjarige Angelo.

Adele blijft nog bijna een maand in Australië en Nieuw-Zeeland. Haar laatste concert daar in de reeks Adele Live is op 26 maart in Auckland.