AMSTERDAM - Als je iets wilt insinueren, moet je gearmd op de rode loper verschijnen terwijl de hele showbizz-pers aanwezig is. Ook Hugh Grant en Sandra Bullock kennen de methode om in Hollywood een roddel in de wereld te brengen. "Maar het gaat bij ons alleen om de seks," verklaarde Hugh tegen de pers.

Er waren al geruime tijd geruchten dat de acteur en de actrice een romantische verhouding zouden hebben. De twee gooiden olie op het vuurtje door samen op het Filmfestival in Cannes te verschijnen. Maar uit de woorden van Hugh Grant blijkt dat er geen sprake is van een echte romance: "Sandra is verliefd op me en ik vind haar erg leuk, maar voor mij gaat het alleen om de seks", liet Grant weten.

De twee waren erg ondeugend toen ze over hun nieuwe film Two Weeks Notice vertelden. "Er komt veel seks in voor. Afhankelijk van in welk land de film uitkomt hebben we verschillende standjes opgenomen", lachte Sandra. Hugh Grant: "In de Engelse versie is er een boel 'spanking' te zien. Wat er in de Griekse versie gebeurt, zal ik maar niet eens vertellen!".