Roxeanne Hazes gaat trouwen met haar vriend Erik Zwennes. Ze hebben dit nieuws vrijdag op hun Instagram-pagina’s gedeeld.

"Wanneer je zó zeker bent dat je de ware hebt gevonden, dat je altijd bij haar wil zijn en dat je de mooiste toekomst voor je ziet... dan kun je er maar beter voor op één knie gaan toch?", staat in het bericht van Zwennes. "En ze zei nog 'ja' ook!".

"Wanneer ja 'voor altijd' betekent... Iemand die mij elke dag laat groeien, lachen, leven, mij zijn beste vriendin en zijn alles noemt, krijgt van mij de meest overtuigende 'JAAA!'", luidt het bijschrift van de 24-jarige Hazes. 

"Wat een eer om de rest van mijn leven samen met mijn beste vriend te mogen doorbrengen. Ik hou van jou, mijn E, mijn wereld. Onvoorwaardelijk veel! Ons avontuur."

Roxeanne Hazes lichtte broertje André in over huwelijk
Roxeanne Hazes lichtte broertje André in over huwelijk

Aan Shownieuws laat Hazes weten dat ze haar broer André van tevoren heeft ingelicht over het voorgenomen huwelijk. "Ik heb Dré een berichtje gestuurd. Ik vond het wel zo netjes om vooraf, voor de bekendmaking op social media, gewoon even m'n broertje in te lichten. Daar sta ik helemaal achter."

Zwennes vroeg Hazes bij haar thuis. "Dus lekker in pyjama. M'n moeder zat ook op de bank. Dat vond ik ook erg bijzonder." De twee hebben nog geen datum vastgesteld. 

Tattoo

Het stel is sinds eind 2016 bij elkaar. Ook lieten ze samen een tatoeage zetten.

In een interview met Shownieuws liet Hazes eerder weten dat ze voor hun relatie al naar Zwennes verlangde. "Het is de meest lieve en de meest mooie persoon die ik ooit ontmoet heb. Ik mag hem gelukkig 'de mijne' noemen."

Zwennes zat zelf ook geruime tijd achter Hazes aan. "Als je uiteindelijk elkaar vindt en 'de jouwe' mag noemen, dan is dat echt prachtig. Ze is een ongelofelijke sterke vrouw, dat vind ik zo aantrekkelijk aan haar. Als je daarmee het leven mag delen dan ben je als man erg gelukkig."