Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: De opzienbarend hoge dansmuilen van prinses Mabel, er stiekem wordt getrouwd (Elle en Kaja) maar ook snel weer wordt gescheiden (Wat deed Ruud de Wild??), tv-baas John de Mol het met het hele showballet aanlegde, zoon Johnny ook bepaalde talenten heeft en wat is dat toch met die BN'ners die onder invloed rijden? Nu is René Froger weer gepakt met een borrel op. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Rode schoentjes

Maar liefst twéé covers halen de rode schoenen die prinses Mabel droeg naar haar eigen, uitgestelde huwelijksfeest. Wegens de dood van Juliana kon destijds hun bal niet doorgaan en nu was het dan eindelijk zo ver. De meestal zo braaf ogende Mabel had zich voor de gelegenheid door haar favoriete ontwerpers Victor & Rolf laten kleden en het resultaat was net zo controversioneel als haar bruidsjurk. Daarover verschilden de meningen zeer: de één vond de strikken wel grappig, de ander ronduit afschuwelijk. Ditmaal droeg Mabel een soort zachtroze Romeinse toga, bijeengehouden door donkerroze linten. Eronder knalrode satijnen schoenen met een plateauzooltje en een torenhoge, brede hak. De schoenen waren rijkelijk versierd met glimstenen en zijn duidelijk blikvanger onder de eenvoudige jurk. Party dreigt nog op de cover met 'muiltjes gevaarlijk voor kind', want er wordt wel gezegd dat zwangere vrouwen niet op hoge hakken mogen lopen. Ons lijkt dat een bakerpraatje. Het moet vooral vervelend zijn dat je op je eigen feest niet lekker kan dansen, met die enorme palen aan. Of zou ze ook een paar extra platte stappers in haar tasje hebben gestopt?

Glaasje op…rijd zelf

Wat is dat toch met die BN'ners die onder invloed rijden? Katja Schuurman werd al herhaaldelijk met een borrel te veel op slingerend van de weg geplukt. Ron Brandsteder reed zelfs zijn wagen in de plomp na een avond flink doorzakken en toen Marco Bakker een paar wodka's had gedronken veroorzaakte hij een dodelijk ongeluk. Nu is René Froger weer gepakt met een paar drankjes op. Zijn alcoholpromillage was maar liefst 3x te hoog. René pochte ooit 'Ik val een enkele keer wel eens van mijn stoel, want ik ben extreem in die dingen: ik drink, of ik drink niet' weet de Story hem te citeren. Maar wat is dat toch met die Bekende Nederlanders die per se in hun eigen auto willen stappen na een feestje. Als je zo veel geld hebt als zij, dan doe je toch niet moeilijk over een taxi terug naar huis? Of desnoods vraag je een verstokte fan om je naar huis te rijden. Vinden ze vast een hele eer.

Married without children

Het baarde al opzien: de ex-man van Birgit Schuurman was er na een kort huwelijk vandoor met de 10 jaar oudere GTST-soapie Elle van Rijn. Zij liet voor deze jonge regisseur haar man in de steek en brak een gezin met twee jonge kinderen op. Maar blijkbaar is het geen bevlieging en zijn Kaja en Elle helemaal stapeldol op elkaar. Op elk feest worden ze uitgebreid kussend gefotografeerd en roepen ze hoe happy ze zijn. De man van Elle is nog steeds verdrietig, Birgit verscheen al gauw met een nieuwe ruige rocker aan haar arm. Deze week weten de roddelbladen te melden dat Elle en Kaja zijn getrouwd, na een relatie van slechts 8 maanden. Gewoon, saampjes naar het gemeentehuis, zonder kinderen of familie en met twee vreemden als getuige. Er wordt al gespeculeerd dat de 37-jarige Elle zwanger is en er daarom zo veel haast is.

Vraag Ruud maar

Op Nu.nl lees je ook al het bericht dat Tatum Dagelet en Ruud de Wild na een huwelijk van vier jaar gaan scheiden. Toen de roddelbladen werden samengesteld, was het gerucht blijkbaar al bekend, want Story komt met het verhaal. Ze hebben Tatum aan de telefoon weten te krijgen. Die wil in eerste instantie niks zeggen, maar blijkbaar kan ze zich niet inhouden: 'Bel Ruud, die weet er alles van. Hij is erg goed in het vertellen van verhaaltjes' zegt ze, 'fel, maar aangeslagen'. Oei, dat klinkt alsof de DJ behoorlijk is vreemdgegaan en er met een leugentje vanaf probeerde te komen! Het verhaal meldt dat Ruud inmiddels uit huis is en Tatum in afwachting is van een eigen woning waar ze met haar 2-jarige dochtertje zal gaan wonen.

De Johnny's: zo vader, zo zoon

Over tv-goeroe John de Mol is zojuist een (ongeauthoriseerd) boek gepubliceerd. Alle roddelbladen zijn er gretig op gedoken. Wat daar vooral uit blijkt, is dat John een enorme vrouwenverslinder is. Ook de danseresjes moesten het ontgelden: 'Hij legde het aan met het héle showballet' weet een insider te vertellen. Onze conclusie is dat John niet één favoriet type vrouw heeft. Want anders scharrel je niet eerst met lenige danseressen, trouw je dan met die ultra burgerlijke Willeke Alberti en ga je er vervolgens met de wulpse LUV-zangeres Marga Scheide aan de haal (dat is die struise blonde van de drie). Nou ja, als het maar een rok aan heeft, blijkbaar. Een tip voor dames die carrière willen maken bij John: vooral lief lachen. Dan heb je (nog steeds) de meeste kans op een leuk baantje of een promotie. Zijn huidige vriendin Els kijkt in deze gevallen wijselijk de andere kant op en doet alsof haar neus bloedt.

Johnny's bar

Over de De Molletjes gesproken: zoontje Johnny (van Willeke en John) blijkt het zakentalent van z'n succesvolle pa te hebben geërfd. Hij begon als soapie, speelde in een bandje, werd filmacteur en startte de BN'site 'Glamago'. Die verkocht hij op een goed moment, en de huidige eigenaresse is inmiddels failliet. Johnny heeft nu horecaplannen volgens de Party. Hij gaat aan het Amsterdamse Vondelpark een enorme club en restaurant openen. Het ding gaat 'The Mansion' heten en is in een miljoenenpand gevestigd. Party stelt nog simpel dat 'Johnny als 'zoon van' genoeg geld heeft, dus dat zal het probleem niet zijn'. Maar dat lijkt ons wat simpel: pa zal echt niet zijn kostbare tv-miljoenen in zomaar een speeltje van zijn zoontje gaan stoppen. Het lijkt er dus op dat het plan echt serieus is en Johnny een zakenman gaat worden. Zijn blonde vriendinnetje Chantal Janzen moet nu maar hopen dat Johnny alléén het zakentalent van zijn pa heeft geërfd en niet al die andere 'kwaliteiten'.