Volgens Catherine Zeta-Jones willen zowel haar zoon Dylan (16) als haar dochter Carys (13) in de entertainmentindustrie werken. De actrice steunt haar kinderen, maar denkt dat ze het zwaar zullen krijgen.

"Ik denk dat het niet makkelijk voor ze gaat worden want ze hebben hun opa, Kirk, ze hebben mij en ze hebben Michael als voorganger", vertelt de 47-jarige actrice in de talkshow van Jimmy Kimmel.

Zeta-Jones is sinds 2000 getrouwd met Michael Douglas. Haar schoonvader Kirk Douglas is eveneens een bekende naam in de filmindustrie.

Ondanks dat ze huiverig is voor het carrièrepad van haar kinderen, moet ze wel constateren dat de twee erg toegewijd zijn. "Ze gaan ieder jaar naar zomerkamp, daar doen ze zo'n drie musicals en toneelstukken, en ze houden er echt van", stelt Zeta-Jones.

Illusies

De actrice zegt dat ze haar kinderen geen illusies voorhoudt. "Ik heb een geweldig leven gehad in deze industrie, als ze dit willen doen, dan weten ze hoe zwaar het kan zijn en hoe klein het percentage is dat het werkelijk haalt".

Toch sluit Zeta-Jones een mooie toekomst voor haar kinderen in Hollywood niet uit. "Ik denk echt dat ze het talent hebben en ook dat ze de wilskracht hebben ervoor te gaan."