Voor de deur van Neverland, het voormalige landgoed van Michael Jackson, prijkt opnieuw een te koop-bord. Dit keer is de vraagprijs een stuk lager dan voorheen. 

The Wall Street Journal meldt dat van het originele bedrag van zo'n 100 miljoen dollar nog 67 miljoen overgebleven is, een korting van 33 miljoen dollar.

Het iconische landgoed in de buurt van het Californische Los Olivos werd eind jaren tachtig door Jackson gekocht. De in 2009 overleden zanger doopte het om tot Neverland en bouwde er attracties en een dierentuin.

Zelf woonde hij er meer dan vijftien jaar. Toen Jackson werd beschuldigd van kindermisbruik liet hij zijn gezicht niet meer zien op het park.

Opgeknapt

De ranch met een oppervlakte van zo'n 100 hectare is in de afgelopen jaren opgeknapt. De makelaar hoopte er zo vanaf te komen.

De attracties en dieren zijn overigens al een tijdje verdwenen van het landgoed. De treinrails liggen er nog wel. Verder zijn er twee meren, een gastenhuis met vier slaapkamers, een zwembad, basketbalveld, tennisbaan en bioscoop. Daarnaast heeft het landhuis zes slaapkamers en een personeelsverblijf.