Ariana Grande heeft momenteel een relatie met rapper Mac Miller, maar heeft geen liefde nodig om zich compleet te voelen.

"Ik heb de liefde nooit gezien als iets dat mij compleet moet maken. Ik wil graag al compleet zijn en dan een relatie krijgen met iemand die zich ook al compleet voelt", stelt de 23-jarige Grande in Cosmopolitan.

Volgens de Amerikaanse zangeres is op die manier haar relatie beter. "Je kunt zo nog steeds helemaal geobsedeerd zijn met elkaar, maar ik wil voor de volle 100 procent mezelf kunnen zijn zodat ik beter van de ander kan houden."

Grande, die officieel een relatie heeft met de rapper sinds september vorig jaar, omschreef haar vriend eerder al als haar soulmate op haar Instagram-account. Volgens de zangeres is de relatie erg serieus.

Liefde

Grande leerde Miller al kennen toen ze 19 jaar was en de twee vonden elkaar toen al leuk. Toch werd het nog niet eerder serieus.

"We houden van en respecteren elkaar sinds het begin, zelfs voordat we elkaar hadden ontmoet, enkel omdat we elkaars talent bewonderden", vertelt de zangeres. "We waren er toen alleen nog niet klaar voor om samen te zijn. Nu is de tijd rijp."