Pip Pellens voelt zich er wel eens niet helemaal bijhoren als ze kijkt naar het drugsgebruik van anderen. "Ik voel me soms echt een nerd, dat ik niks gebruik, want in Amsterdam doen zo veel mensen het."

In gesprek met Grazia vertelt de 23-jarige actrice dat ze het toen ze jonger was een keer heeft geprobeerd, maar daarna de behoefte niet meer voelde.

"Ik weet nog dat Pim en ik een keer met Oud en Nieuw de overburen een gelukkig nieuwjaar gingen wensen en daar op een feestje belandden. De volgende dag zei hij: 'Heb jij ook zo veel coke aangeboden gekregen?' Ik zei: 'Pardon?'", aldus Pellens. 

Zelf kreeg ze niets aangeboden destijds. "Blijkbaar hadden mensen wel drie keer aan hem gevraagd of hij ook wat wilde. Ik was geen enkele keer aangesproken, ik straal toch iets uit van: zij zal dat niet doen. En ja, dat klopt ook wel."

Lange tijd had de actrice het gevoel dat ze veel meer uit moest gaan en misschien wel iets miste, omdat zij al samenwoont met haar vriend Pim. "Hoort dat zo, moet ik ook het studentenleven uitproberen? Maar nee.. Ik vind het veel leuker om met mijn vriendinnen en Pim thuis wijn te drinken en muziek te luisteren. Ik ga heus soms uit, maar dat hoeft van mij echt niet elke week. Moet je weer die deur uit en jezelf leuk maken."