LONDEN - De Britse zanger Elton John heeft zijn goede vriendin Victoria Beckham de schuld gegeven voor de problemen die zij in haar huwelijk met voetballer David Beckham heeft. In een interview met het tijdschrift Heat zegt hij dat de Beckhams stom zijn geweest door net te doen alsof er niets aan de hand was. "Ze hadden beter bekend kunnen maken dat hun huwelijk op een dieptepunt was beland."

De problemen in het Beckham-huwelijk zijn volgens de 57-jarige Elton John begonnen omdat Victoria weigerde naar Spanje te verhuizen toen David voor Real Madrid ging spelen. Daardoor zou het gekomen zijn dat David een relatie kreeg met zijn assistente Rebecca Loos.

Victoria, vroeger lid van de Spice Girls, gaf volgens hem ten onrechte voorrang aan haar in het slop geraakte zangcarrière. De twee zijn volgens Elton John - peetvader van de twee kinderen van de Beckhams - te zeer bezeten van geld en hun eigen beroemdheid.

Nu Victoria in Madrid is gaan wonen en heeft besloten haar zangcarrière op te geven, gaat het in het huwelijk weer beter, meldde Elton John nog.