George Clooney heeft zijn zwangere echtgenote Amal Alamuddin openlijk de liefde verklaard. De acteur werd vrijdagavond in Parijs geëerd tijdens de uitreiking van de Césars, de Franse Oscars. Een deel van zijn bedankwoord richtte hij aan zijn vrouw.

"Er gaat geen dag voorbij dat ik niet trots ben jouw echtgenoot te zijn", zei de 55-jarige acteur, die jarenlang bekendstond als een van de meest begeerde vrijgezellen ter wereld. "Ik kijk uit naar de toekomst, in het bijzonder naar de komende maanden. Ik hou heel veel van je."

Het verhaal dat Clooney en Alamuddin een tweeling verwachten dook begin deze maand voor het eerst op. Eerder deze week liet de acteur zich voor het eerst uit over zijn aanstaand vaderschap, bij de Césars was voor het eerst duidelijk te zien dat Alamuddin zwanger is. 

Donald Trump

Clooney, die de oeuvreprijs in ontvangst mocht nemen, haalde in Parijs ook uit naar de Amerikaanse president Donald Trump. "De wereld gaat een aantal ingrijpende veranderingen door, niet alleen goede. Als burgers moeten we harder werken om haat niet te laten zegevieren."