Dean Saunders hoopt dat de ruzie met zijn broertje Jamie snel wordt bijgelegd. Volgens de zanger is hij nog altijd van harte welkom in de familie.

"Het is en blijft mijn broertje. Hij maakt fouten, maar we maken allemaal weleens fouten. Alleen worden die fouten bij ons zo publiekelijk bekend gemaakt, helaas", vertelt Saunders aan Shownieuws.

De 36-jarige zanger benadrukt dat zijn band met de familie helemaal in orde is. "Ik weet dus niet wat hem bezielt. Maar iedereen maakt iets geks in zijn leven mee, en als je Saunders heet mag je natuurlijk een beetje gek doen. Ik hoop dat hij snel geholpen wordt. We willen hen zeker helpen, maar dan moet hij eerst gewoon normaal doen."

Dean Saunders wil dat broer 'normaal gaat doen'
Dean Saunders wil dat broer 'normaal gaat doen'

Ruzie

Eind 2016 verscheen een video van Jamie Saunders, waarin hij onder meer vertelde dat zijn oudste broer mensen "graag onder de bus gooit". Dean Saunders besloot aangifte te doen tegen zijn broertje.

Saunders liet vervolgens weten dat de de ruzie al een tijdje speelt. "Een week geleden kreeg ik een brief van hem waarin hij 5.000 euro eist binnen 24 uur, anders maakt hij mij 'helemaal kapot.'"

"Twee weken geleden had ik een poging tot inbraak. Hij had namelijk gezegd dat hij een paar mensen zou langs sturen", vervolgt Saunders. De zanger denkt dat zijn broer Jamie een cocaïneverslaving en zware geldproblemen heeft. "Hij is echt in staat om een bom te laten ontploffen. We zijn doodsbang. Ik hoop dat hij opgepakt wordt of in een kliniek komt."

Mishandeling

Dean, Ben en Jamie Saunders zijn in het verleden alledrie in aanraking gekomen met justitie. Jamie Saunders werd begin 2016 veroordeeld wegens mishandeling van een voetganger en Dean Saunders kreeg in 2015 een celstraf opgelegd wegens mishandeling van zijn ex.