Frans Bauer wordt vaker depressief dan vrolijk van televisie

Frans Bauer vindt het huidige televisie-aanbod tegenvallen. De zanger en presentator mist gezelligheid op televisie. "Ik word er vaker depressief van dan vrolijk." 

In gesprek met AD zegt Bauer dat hij meer muziek en spelshows op televisie zou willen zien. "De tv is een beetje een krant geworden met beeld. Ik denk dat mensen toe zijn aan ouderwetse tv: lekker ontspannen en lachen op de bank met een zak chips erbij."

De zanger denkt desgevraagd dat dat probleem vooral bij de publieke omroep ligt. "De overheid investeert er niet meer in, dus krijgen de omroepen allemaal een klein stuk van de taart. Daarom doet RTL het zo goed op vrijdagavond: daar ga je nog wél voor zitten."

Als Bauer tijd heeft kijkt hij graag naar Linda de Mol met Miljoenenjacht en naar All You Need is Love. Ook is hij fan van Paul de Leeuws Wie steelt mijn show. "Verder ben ik een enorme fan van scripted reality zoals Beschuldigd. Ik ken niet alle namen, dus dat geeft al aan dat het vluchtige tv is. En ik kijk gedwongen met Mariska mee naar Goede Tijden, Slechte Tijden."

Lees meer over:
Tip de redactie