Zanger Marc Anthony is officieel gescheiden. In Miami is maandag het einde van zijn huwelijk met model Shanon de Lima uitgesproken. 

Dat meldt de website People en Español.

Anthony en De Lima werden allebei vertegenwoordigd door hun advocaat en waren niet bij de uitspraak aanwezig. Het huwelijk van het stel duurde twee jaar. 

Eind december werd bekend dat de zanger en het Venezolaanse model, te zien in zijn clip Flor Pálida, uit elkaar zijn. De geruchten over een echtscheiding deden toen al weken de ronde.

Verklaring

"Na uitgebreide overwegingen hebben we samen en als goede vrienden geconcludeerd dat we ons huwelijk na twee jaar beëindigen", lieten Anthony en het Venezolaanse model weten in een verklaring aan E!.

"We vragen om privacy in deze moeilijke tijd. We zullen allebei geen verdere uitspraken doen over deze persoonlijke kwestie."

Het stel had geen kinderen samen, maar zowel De Lima als Anthony hebben kinderen uit eerdere relaties. Voor de zanger was het zijn derde huwelijk. Hij was eerder getrouwd met Dayanara Torres en Jennifer Lopez.