Matt Damon wist al langer dat George Clooney en zijn vrouw Amal een tweeling verwachten. De acteur denkt dat de vriendengroep de zwangerschap zo lang geheim wist te houden, omdat ze het simpelweg niet deelden met anderen.

"De enige manier om iets geheim te houden, is door het gewoon niet met anderen te bespreken. Het is geen hogere wiskunde. Mijn vrouw en ik hebben het er over gehad en we zijn heel blij voor ze, maar we vonden het ook aan hen om het nieuws te delen", aldus Damon in gesprek met Entertainment Tonight.

Damon hoorde in de herfst van 2016 over de zwangerschap. Amal Clooney was toen acht weken zwanger. "Ik begon bijna te huilen, ik was zo blij voor hem. Maar ik zei ook: ken je de twaalf weken-regel niet?! Vier weken later zei hij dat alles goed was."

Het nieuws van de zwangerschap kwam begin februari naar buiten, maar is door het stel niet bevestigd. Damon denkt dat zijn goede vriend een hele goede vader zal worden. "Ik ben zo blij voor hem. Zij is ook fantastisch. Hij heeft echt de jackpot gewonnen met haar, ze is een bijzondere vrouw. Ze worden hele goede ouders, die kinderen hebben nu al geluk."

Matt Damon: 'George Clooney en Amal worden fantastische ouders'
79
Matt Damon: 'George Clooney en Amal worden fantastische ouders'