Andy van der Meijde en zijn partner Melisa zijn tijdelijk gescheiden om de ex-vrouw van de voetballer, Diana, op afstand te houden. Het besluit heeft geen invloed op de liefdesrelatie tussen de twee.

Dat laat Melisa Schaufeli aan Shownieuws weten. "Soms kan het gewoon niet anders. Kortom: het is puur een geldkwestie en dit was de beste oplossing voor ons." De twee zijn enkele maanden na hun bruiloft in 2014 gescheiden.

De twee waren in gemeenschap van goederen getrouwd. Door de scheiding kan de ex-vrouw van de oud-voetballer van Ajax geen aanspraak maken op Schaufeli's vermogen.

Van der Meijden kreeg met zijn ex-vrouw Diana twee dochters. Zij wonen nu in Italië. In totaal heeft de voormalig voetballer vijf dochters: Isabella, Dolce, Purple, Roxy en Lily Fay.

Schaufeli (1980) is bekend van haar deelname aan het realityprogramma Paradise Hotel en de De Gouden Kooi. Ook stond ze twee keer in Playboy. Het stel, dat in Apeldoorn woont, heeft twee kinderen samen. Zowel Van der Meijde als Schaufeli heeft kinderen uit een eerdere relatie.