AMSTERDAM - Sinds leden van het koninklijk huis trouwen met 'gewone' burgermeisjes, wordt de bevolking ook weer eens getrakteerd op 'gewone' eigenaardigheden. Want wat te denken van de ouders van prinses Annette Sekrève, de vrouw van prins Bernhard junior. Haar ouders zijn gescheiden en haar vader kreeg recent een kind bij een ander. Daarmee zit er een verschil van slechts 3 maanden tussen de pasgeboren dochter van Bernhard en Annette en haar halfbroertje!

Niks mis met scheiden en een nieuw gezin stichten, natuurlijk. Je zou ze de kost moeten geven, de mannen en vrouwen die voor 'een tweede leg' gaan na een eerdere mislukte relatie. Maar het wordt altijd een beetje vreemd als pa met een nieuwe vriendin verschijnt die ongeveer de leeftijd heeft van zijn dochter. Of ma natuurlijk een leuke jonge knul aan de haak slaat. In het geval van de familie Sekrève liggen de verhoudingen ook enigszins vreemd.

Vader Sekrève is 57 jaar en heeft een 27 jaar jongere vriendin. Hij scheidde een paar jaar geleden van de moeder van Annette en hertrouwde zijn jeugdige tweede liefde. En reken maar even mee: Annette en haar stiefmoeder hebben ongeveer dezelfde leeftijd. Vader Sekrève heeft met zijn tweede vrouw kortgeleden een zoontje gekregen. Drie maanden later kreeg zijn dochter Annette haar dochtertje Isabelle en daarmee werd pa grootvader. Het kleine kereltje is het halfbroertje van prinses Annette. Maar dat niet alleen. Het jongetje is zelfs de oom van baby Isabella. En zeg nou zelf: bij een oom verwacht je toch niet een zuigeling van 3 maanden oud?