Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week: Every inch a lady Connie zich beeldig en in stijl in het zweet werkt, 'would be' actrice Touriya een jokkebrokje blijkt, er flink wordt gerommeld in medialand door Irene en Beau, alleen Katja en Wendy zonder make-up de straat op kunnen en natuurlijk iedereen het heeft over de belasting betalende boobs van Georgina. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Slechte dag

Vaak zijn foto's van sterren 'in het wild' ontluisterend. Zo mooi als ze zijn met hun haar in de krul in een beeldige feestjurk, zo niet-bijzonder zijn ze als ze in joggingbroek zonder make-up worden gefotografeerd. Onze eigen glamourdiva Connie 'Vanessa' Breukhoven wilde deze afgang blijkbaar bespaard blijven. Want in Story is ze gefotografeerd terwijl ze aan het joggen is. Normaal rent iemand zwetend in een oud joggingpak zijn rondje. Maar nee: Con heeft een strak renpakje aan van Dolce&Gabbana. Ze draagt een pet en daar overheen óók nog de capuchon van haar sportjackje (kort en getailleerd, zodat je wel ziet hoe strak en slank ze is). En tot slot heeft ze een reuze zonnebril op haar bezwete neus staan. Een zónnebril, terwijl er een dik wolkendek hangt! 'Ik zie er vandaag niet uit' is haar korte reactie op de vraag waarom deze vermomming nodig is. Ze lijkt Michael Jackson wel, met haar verkleedtruc! Maar ja, je bent diva of niet. En dus is alles beter dan met doorgelopen mascara en rode konen op de kiek gezet worden, zal ze wel gedacht hebben.

Bleek bekkie

Nog even inhakend op het thema 'sterren en make-up': vreemd genoeg komen zowel Privé als Weekend deze week met het item 'Sterren zónder make-up'. Zit er een spion op de redacties, dat ze met hetzelfde onderwerp komen? Weekend had nog foto's liggen van Nederlandse sterren als Linda Mol (beetje pips zonder verfje), Chazia Mourali (oei, wat een verschil!), Patty Brard (zeker zwaar doorgezakt), Estelle Cruijff (rode appelwangetjes) en Tatjana (ook mooi zònder).

Privé diepte ook wat kiekjes op, maar verder dan Manuela Kemp (inderdaad, fletse hap), Linda de Mol en Wendy van Dijk (ook zonder mascara een gezellig bekkie) en Milika Peterzon van héél ver weg gefotografeerd kwamen ze niet echt. Jammer, want in foto's van ver-van-mijn-bed sterren als Barbara Streisand zonder make-up of Courtney Cox zonder rouge zijn we veel minder geïnteresseerd dan in onze eigen sterren van om de hoek.

Oh la la, Touriya

Ook in Story: de leugen van Touriya Haoud. Een paar maanden geleden stonden de bladen vól van dit fotomodel dat ook actrice wilde worden. Ze speelde een rolletje in de film 'Shouf Shouf Habibi' en verdiende verder haar geld met modellenwerk. Niks bijzonders, blijkt, alhoewel Touriya zelf dat anders zag. Ze pochte regelmatig belangrijke internationale klussen te hebben, bijvoorbeeld in een tv-commercial en in een jeanscampagne.

Maar waar zij riep dat het ging om wereldwijde klussen, bleek het gewoon om kleine opdrachten te gaan. Touriya ziet zichzelf dus graag iets belangrijker dan ze is. Volgens haar ex-manager Spiros liegt ze zelfs zó veel, dat ze daarvoor hulp moet gaan zoeken. En ze lijkt ook niet zo braaf te zijn als ze lijkt. Een Hilversumse presentator zegt regelmatig door haar gebeld te zijn voor uitnodigingen. 'Ze had een bovenmatige interesse voor mij toen we voor Veronica presentatrices zochten. Ze was heel 'eager', en als man voel je dan op een gegeven moment wanneer een vrouw 'meer' wil doen voor een bepaalde baan', aldus de man. Touriya's verkering Martijn mag zijn knappe vrouwtje wel een beetje in de gaten houden, als we dit allemaal horen.

Irene rommelt met Beau

Wie nu precies wat doet en presenteert in Hilversum (en Joop van den Ende's Aalsmeer) kunnen we echt niet bijhouden. Alle BN'ners schnabbelen wel een keer bij in elkaars programma. Maar deze week is er toch wat onenigheid ontstaan over een baantje van brunette Irene van der Laar. Zij presenteert blijkbaar een aantal afleveringen van de Staatsloterijshow en de vraag is hoe lang dat gaat duren. Ze verving Marc Klein Essink (die vond de prijsjes te min om uit te reiken en nam ontslag), maar het lijkt er nu op dat zij zelf ook vervangen gaat worden. Door Beau van Erven Dorens, die volgens Privé in tegenstelling tot Irene zo'n live-programma presenteren wèl aankan. Om Irene tegemoet te komen krijgt ze gewoon haar 15.000 Euro per aflevering doorbetaald, zodat ze E 45.000 krijgt voor drie keer niks doen. Maar in Party ontkent Irene alle geruchten en zegt van niks te weten. 'Ik weet het ècht niet' beweert ze daar, en natuurlijk 'Ik doe het met veel plezier'. Tuurlijk, altijd alle opties open houden, meid. Privé adviseert Irene om haar makkelijk verdiende geld lekker te gaan opsouperen bij Joop Braakhekke. En zo is het kringetje van 'ons kent ons op de Gooise matras' weer rond.

Giga Georgie

Nou, we hebben ze gezien hoor. Even in de Playboy gekeken en inderdaad: ze zijn gigantisch! We hebben het natuurlijk over de 'boobs' van soapie Georgina Verbaan. Deze maand staat ze in Eva-kostuum in het blootblad en al weken doen er wilde verhalen over haar gegroeide boezem de ronde. Want het leek de laatste tijd alsof de jonge actrice een enorme plaatselijke groeispurt had doorgemaakt. Maar nee, allemaal puur natuur, beweerde ze. Ze was een kilo of 7 aangekomen en dat was ook dáár gaan zitten.

De reden dat we dat allemaal zelf mogen aanschouwen heeft te maken met Georgina's forse belastingschuld. Ze had een blauwe enveloppe te lang laten liggen en het uiterst lucratieve aanbod van Playboy kwam precies op het juiste moment. Helaas mag ze niet verklappen om hoeveel geld het gaat, maar het zal een flink bedrag zijn. Vriend Jort vindt het niet heel leuk, maar heeft het toch geaccepteerd. 'En als ik die schuld niet had gehad, was ik nooit akkoord gegaan. Eerlijk gezegd vind ik het een raar idee dat iedereen op zijn gemak kan zien hoe ik er van top tot teen uitzie', aldus Georgie in Weekend. We kunnen er twee dingen over zeggen: die 7 kilo extra misstaan haar bepaald niet en kleine soapies worden groot. En plaatselijk héél groot, blijkbaar.