AMSTERDAM - Het mannenblad Playboy heeft nieuw fotomateriaal en video's van Georgina Verbaan op zijn site gezet. Het fotomateriaal en video's zijn volgens de Playboy nog niet eerder gepubliceerd en "behoorlijk onthullend".

Bekijk video: 'Ik word er zo moe van'
Modem/ Breedband

Deze dienst van het blad is helaas niet gratis. Om de foto's te bekijken moet de nieuwsgierige internetter drie euro betalen.

Overigens zwerven de foto's en video's al over het internet.

Georgina Verbaan zorgde vorige week voor veel opschudding door naakt te poseren voor het mannenblad. Vooral haar borsten waren het gesprek van de dag. Zijn ze nu wel of niet echt? Jort en Georgina zijn het een beetje moe. "We hebben overwogen röntgenfoto's te laten maken en in Playboy af te drukken met een brief van de arts dat ze echt zijn.

Het wordt een beetje de omgekeerde wereld: iedereen gaat ervan uit dat het nep is en dan moet je gaan bewijzen dat dat niet zo is." Georgina: "Ik ben gewoon van 45 kilo naar ongeveer 52 kilo gegaan. Die extra kilo's zijn daar gaan zitten." Haar vriend oppert de mogelijkheid een rechtszaak aan te spannen, als iemand weer zegt dat de borsten nep zijn. "Dan moeten we het maar op die manier aantonen."