AMSTERDAM - René Froger heeft woensdagavond een gouden dvd gekregen voor zijn dvd 'Live in de ArenA 2004'. Dit gebeurde aan het begin van een persconferentie waarin Froger, Gerard Joling en Gordon officieel hebben aangekondigd 14 mei volgend jaar gezamenlijk op te gaan treden in de Amsterdam ArenA.

Bekijk video:
Modem/ Breedband

Het idee voor het optreden van de drie artiesten is gegroeid uit de medley die zij tijdens de ArenA-concerten van Froger zongen. Als voorproefje komt donderdag een single uit van het gelegenheidstrio. De hele opbrengst daarvan gaat naar de stichting Orangebabies. Woensdagavond gaven de drie alvast live een voorproefje op de medley.

"Het moet een groot feest worden, maar dat gaat wel lukken", aldus Froger. Behalve Forger hebben ook Gordon en Maud een Gouden dvd ontvangen voor de registratie van hun optredens tijdens het concert van Froger. Zij waren eveneens speciale gasten.

Het idee voor het concert in mei was een idee van Froger. Gordon en Joling waren meteen enthousiast, verklaarden ze woensdagavond.