De juwelen die van Kim Kardashian zijn gestolen in Parijs, werden door de dieven gesmolten in Antwerpen. Dit bevestigt één van de daders aan de Franse politie. De verlovingsring van Kardashian is nog wel in handen van een bendelid. 

Dat meldt De Standaard op basis van de Franse krant Le Monde, die het verhoor in handen kreeg van het zestigjarige bendelid Aomar Ait Khedache. 

Over de precieze buit, deed Ait Khedache geen uitspraken. Wel gaf hij toe dat de juwelen zijn gesmolten, zoals de Franse politie al lange tijd vermoedde. "Iemand heeft zich erover ontfermd en is teruggekomen met goudstaven. Ongeveer 800 gram, goed voor 25.000 à 28.000 euro."

Aomar Ait Khedache, bijgenaamd 'Le Vieux' ('De Oude'), deed bij de Franse politie uitvoerig verslag van de overval, al benadrukte de dief dat er geen wapens waren gebruikt en dat ze Kardashian "zacht" behandeld hadden. 

De verlovingsring, ter waarde van zo'n vier miljoen, zou volgens hem nog wel in handen zijn van één van de bendeleden. "Niemand durft die te verkopen."