Azealia Banks heeft dit weekend via sociale media ruzie gemaakt met Rihanna over haar kritiek op het door Trump ingestelde inreisverbod. Banks stuurde onder meer Rihanna's telefoonnummer naar haar 466.000 volgers.

Het bericht werd later weer verwijderd. Het nummer is volgens E!Online sindsdien niet meer in gebruik.

Rihanna publiceerde zaterdag een bericht naar aanleiding van het inreisverbod van Trump. "Walgelijk. Het nieuws is verschrikkelijk! Amerika wordt voor onze ogen kapot gemaakt. Wat een immoreel varken moet je zijn om zulke onzin door te voeren."

Banks, die fan is van Trump, werd hierop boos en verzocht haar volgers te stoppen met het zwartmaken van de nieuwe Amerikaanse president. "Rihanna (die geen Amerikaan is en niet mag stemmen) en alle andere beroemdheden die hun invloed gebruiken om het publiek op te hitsen; jullie moeten echt eens ophouden."

Selfie

Rihanna reageerde hierop met een selfie waarbij ze schreef: "Het gezicht dat je maakt als je een immigrant bent". Ze noemde hierbij niet specifiek de naam van Banks.

In reactie hierop plaatste Banks, die zich wel degelijk aangesproken voelde, echter opnieuw meerdere berichten, waaronder audioberichten waarin ze weer reageerde op Rihanna's opmerkingen.