Typhoon heeft niet het gevoel dat hij nu de ruimte heeft voor een relatie. "Ik zie mezelf op dit moment niet met iemand zijn, een relatie hebben. Ik kan dat nu niet."

"Omdat het werk dat ik doe zo veel van mij vraagt, dat ik niet genoeg over heb voor iemand anders", aldus de muzikant in gesprek met Libelle.

De 32-jarige Typhoon, die eigenlijk Glenn de Randamie heet, zegt het nu niet te kunnen opbrengen om er helemaal voor iemand anders te zijn. "Ik heb het geprobeerd maar het lukte niet. Ik denk dat dat komt omdat ik zelf niet helemaal in balans ben."

Een tijd geleden werd de muzikant door iemand met wie hij aan het daten was gevraagd of hij op z'n 45ste nog steeds zo wilde leven. "Dat kwam wel binnen. Mijn vrienden krijgen kinderen, sommigen de tweede, en soms word ik daar weemoedig van. Dan denk ik: dat had ik ook misschien al wel gewild."

Diep van binnen is Typhoon een rustige jongen. "Die geniet van kinderen en een paar kippen en geiten. Maar net zo goed als ik soms verlang naar wat mijn vrienden hebben, die geborgenheid van een gezin, kunnen zij ook verlangen naar de vrijheid die ik heb. Alles op zijn tijd."