Harry Mens (69) heeft een relatie met zijn allereerste liefde. De presentator en televisiemakelaar is terug bij de vrouw met wie hij zich op jonge leeftijd al verloofde, maar met wie hij nooit trouwde.

"Als ik nu terugkijk ben ik eigenlijk mijn hele leven op zoek geweest naar Juul. Mannen hebben de neiging op jongere dames te vallen, dat had ik ook, maar ik heb er nu geen behoefte meer aan", aldus Mens die tot het einde van 2016 een relatie had met de 31 jaar jongere Diana.

In gesprek met De Telegraaf vertelt hij klaar te zijn met "al dat jonge spul". "Het jagen is voorbij. Ik besef nu ook dat een vrouw van mijn eigen leeftijd veel mooier is. Nooit geweten. Van een vrouw als Juul word ik rustig, daar was ik aan toe. Ik heb nu mijn hart gevolgd, kláár."

Ruim vijftig jaar geleden werd Mens verliefd op Juul, met wie hij zich verloofde. De relatie hield zo'n zeven jaar stand, maar de presentator besloot nog te jong te zijn om te trouwen. Jaren later deed hij dat wel met Suze, met wie hij twee kinderen kreeg.

In 2001 bleek dat Mens er een tweede gezin op nahield: met Mouna kreeg hij ook twee dochters. In 2015 bleek er nog een vijfde dochter te zijn die hij bij de Bulgaarse Diana kreeg.

Met zijn huidige geliefde Juul zou hij een kopje koffie gaan drinken, maar toen zij enthousiast reageerde werd dat een diner. Sindsdien zijn de twee weer samen.