Patricia Paay heeft het gevoel dat haar nieuwe man Robbert Hinfelaar (32) haar tweede grote liefde van haar leven is, naast Adam Curry.

"In die andere relaties voelde ik me vaak toch alleen. Met Robbert heb ik dat niet", legt de 67-jarige presentatrice uit in Beau Monde. "We maken elke dag samen leuk, warm, gezellig." 

"Laatst zei hij tegen me: 'Je bent niet alleen mijn vriendin, maar ook mijn maatje. Het liefst doe ik alles samen met jou.' Dat vond ik zo lief."

Paay zegt dat ze nadat haar huwelijk met Curry op de klippen liep, altijd op zoek is geweest naar een volwassen liefde. "Tegen mijn zus sprak ik mijn twijfel uit. 'Ik weet het niet hoor. Zit het er voor mij nog wel in?' Ik ben een 'liefdesmens', ik heb heel veel liefde te geven."

"Die ene persoon vond ik niet, totdat Robbert weer op mijn pad kwam. Hij bleek een volhouder en bleef mij berichtjes sturen en uitnodigen", zegt Paay.

Paay en Hinfelaar trouwden vorige week in Hoofddorp. "Ik ben graag getrouwd met hem. Ik ben een zwaantje, ik hoor graag bij iemand. Dat warme nest is precies wat ik hem graag zou willen geven."