Op Nu.nl elke week een overzicht van de meest actuele roddelbladen. Met daarin deze week dat de mannen van Caroline Tensen niet van die lekkertjes zijn, voetbalstel Rafael en Sylvie (alweer) een duur droomhuis kochten, ma Tokkie met Kerst niet alleen zit en een riedeltje zingt, Hennie Huisman weliswaar 'in de Here is', maar er niets vanaf weet en je zelfs als verguisde prinses weer makkelijk aan een baantje komt. Kortom: lees mee in de roddelbladen van deze week.

Mannenoorlog

Ze lijkt zo braaf, maar achter het vlotte uiterlijk van Caroline Tensen gaat heel wat schuil. Afgezien van het feit dat ze een tijd lang loog over haar buitenechtelijke affaire, blijkt er nu een relletje te zijn tussen haar ex-man Frank en haar lover Peter, aldus Privé. De ex van Caroline woont een paar honderd meter van Caroline vandaan. Handig voor de kinderen, maar ook handig om zijn ex in de gaten te kunnen houden. Toen lover Peter zijn motor parkeerde bij Tensen's huis, werd dat de ex-man te gortig. Hij schreeuwde dat het ding onmiddellijk weg moest en pleegde wat dreigende telefoontjes. Toen de motor niet onmiddellijk werd weggehaald, schijnt volgens 'een bron' de ex-man persoonlijk de motor in een plantsoentje verderop te hebben gedonderd. Zogenaamd 'gestolen', aldus ex-man Frank. De lover heeft nu ex-man Frank voor de rechter gedaagd om één en ander te verantwoorden. En waar gaat de hele rel om? Caroline zou niet duidelijk partij willen kiezen voor één van de mannen en die maken elkaar daarom het leven zuur.

Voetbalstulpje

In juni volgend jaar gaan Rafael van der Vaart en Sylvie Meis trouwen, maar nu kochten ze alvast hun droomhuis. Een royale woonboerderij vlakbij Utrecht, voor het lieve sommetje van 1,6 miljoen Euro. Tenminste, dat beweert Privé. Enige tijd terug lazen we ook al ergens dat het paar hun oog had laten vallen op een ander droomhuis, bij Uitgeest. Ook dat mochten we op een foto bewonderen: een keurig nieuwbouwhuis waar geen steentje verkeerd lag. Het huis bij Utrecht is echter heel anders: een oude boerderij, weliswaar geheel gerenoveerd, maar toch ruim 200 jaar oud. En op de één of andere manier vinden we dat niet zo bij Rafael passen. Ooit zagen we het interieur van zijn ouders, waar hij momenteel met Sylvie samenwoont, en dat was nieuw, glimmend gepoetst, in lichte kleuren en met veel goud. Zeker niet oud en donker dus, zoals in een boerderij. Nou ja, hoe dan ook: het paar is al helemaal druk met de toekomst bezig. Het schijnt dat Sylvie's trouwjurk al bijna klaar is en naast de voorbereidingen van de trouwdag gaat zij zich zo veel mogelijk bezig houden met de inrichting van het huis. En Rafael? Die blijft lekker voetballen en vooral veel geld verdienen.

Zingende Tokkies

Alweer iemand die een slaatje wil slaan uit de bekendheid van de aso-familie Tokkie. In het roddelblad 'Deze Week', dat we voor de verandering maar eens doorbladerden, stuitten we op een stukje over Sugar Lee Hooper. Juist ja, die kale dikke zangeres die altijd in mega-carnavalsjurken ten tonele verschijnt. Nog nooit een hit van haar gehoord, maar het mens schnabbelt al een hele tijd in het B- dan wel C-circuit. En af en toe haalt Sugar Lee de bladen omdat haar manisch-depressieve vriendin weer een zelfmoordpoging heeft gepleegd. Nu heeft ze de Tokkies zo ver gekregen om met haar een Kerstmis-single op te nemen. De aso's zullen daarop Jingle Bells ten gehore brengen. Het schijnt goed 'geklikt' te hebben tussen Sugar Lee en ma Tokkie en Sugar Lee heeft haar dan ook uitgenodigd om op eerste kerstdag bij haar te komen eten. We proberen ons het tafereeltje voor te stellen: de depressieve vriendin sombertjes aan tafel en de twee dikke dames intens tevreden achter grote schalen vol voedsel. Het verhaal meldt helaas niet wat de andere Tokkies die avond moeten gaan doen.

Hennie opnieuw in de Here

Eerst ging Hennie Huisman voor de EO op zoek naar de Here. Hij, ooit kijkcijferkanon, maar nu uitgerangeerd bij de commerciële omroepen, greep die tv-kans dankbaar aan. En nu krijgt hij opnieuw een programma. Hennie gaat weeskinderen een onvergetelijke dag bezorgen en daarmee lijkt dit programma behoorlijk op de Surprise Shows die Hennie vroeger altijd presenteerde. Maar hoewel Hennie erg blij is met 'zijn' EO, blijkt hij bijzonder weinig van de Bijbel te weten. Sterker nog: hij is als allerlaatste geëindigd bij een test! In Party staat dat laatst bij de Nationale Bijbeltest weliswaar presentatrice Lucille Werner als slechtste uit de bus kwam, maar dat door een computerfout eigenlijk Hennie die eerste plaats verdiende. 'En dat voor iemand die zo ongeveer het boegbeeld is van de Evangelische Omroep' schampert het blad. Party probeert nog wat olie op het vuurtje te gooien door 'gerommel met de uitslag' te suggereren, maar eigenlijk is het gegeven al leuk genoeg. EO-held Hennie die geen bal weet van de Bijbel, dat is toch een goeie grap.

Koninklijk baantje

We hadden altijd begrepen dat Prinses Margarita zich in haar Franse kasteel een beetje bezighield met binnenhuis-inrichting. Ze had geen baan, maar stylde hier en daar wat interieurs en kon daar blijkbaar al haar creativiteit in kwijt. Totdat ze ging scheiden van 'le baron' Edwin de Roy van Zuydewijn en voor haar eigen geld moest zorgen. Als prinses had ze ooit een erfenisje van oma Juliana gekregen, maar blijkbaar was dat spaarpotje helemaal leeg. Margarita kwam weer in Amsterdam wonen en volgens Party heeft ze zelfs een baan gevonden. Nee, niks creatiefs met styling; het blijkt dat ze aan de slag is als consultant bij Price Waterhouse, een groot concern. Een èchte baan dus bij een ècht bedrijf. Een hele omschakeling dus. Of zou er toch een vriendendienstje zijn verricht en wordt Margarita verhuurd als koninklijke 'consultant' op het gebied van interieur- en inrichtingszaken?