Nicole Kidman zou heel graag nog een kind willen. De 49-jarige actrice hoopt dit jaar zwanger te raken van haar vijfde kind.

"Ik koester nog steeds een beetje hoop dat er dit jaar iets gaat gebeuren", vertelt Kidman in Daily Mail"Keith en ik zouden het fantastisch vinden om meer kinderen te hebben. Mijn oma beviel toen ze 49 was nog van mijn moeder."

"Ik zou in de wolken zijn", gaat Kidman verder. "Mijn kinderen betekenen alles voor me." De actrice kreeg met haar huidige man, Keith Urban, twee kinderen: dochters Sunday Rose en Faith. Faith werd geboren dankzij een draagmoeder, terwijl Kidman zelf beviel van Sunday Rose.

Met ex-man Tom Cruise heeft de actrice ook twee kinderen, Connor en Isabella, die inmiddels 21 en 25 jaar oud zijn. De twee werden geadopteerd. "Zij maken nog steeds onderdeel uit van mijn leven, maar ze zijn volwassenen en leiden ook hun eigen leven. Ik hecht erg aan hun privacy", zegt Kidman als haar iets wordt gevraagd over haar band met de twee.

Naar verluidt heeft ze niet veel contact met de twee kinderen, die net als hun vader aangesloten zijn bij de Scientologykerk.

Tegen de verwachting in

"Moeder worden is het belangrijkste dat me ooit is overkomen. Het heeft alles beter gemaakt. Het kostte erg veel moeite om zwanger te worden, dus wij wilden destijds graag adopteren", zegt Kidman over de periode dat ze met Cruise getrouwd was. 

"Keer op keer kreeg ik een klap te verwerken", vertelt Kidman over de keren dat het haar niet lukte om zwanger te worden. "Op een gegeven moment vertel je jezelf dat je waarschijnlijk nooit gaat bevallen. En toen, op mijn 41ste, werd ik tegen alle verwachtingen in ineens moeder."