Hayden Panettiere voelt zich stukken beter sinds ze vorig jaar is behandeld aan haar postnatale depressie. Het heeft haar een betere moeder gemaakt, zei de actrice in Good Morning America.

"Ik voel me goed", vertelde de 26-jarige Nashville-actrice. Ook het feit dat ze inmiddels weer op de set van de serie staat, helpt haar enorm. "Ik ben zo blij dat ik de rol van Juliette mag spelen. Ze maakt me sterker. Het voelt alsof ze een feniks is. Ze crasht, stijgt weer op uit haar as en komt er weer sterker uit. Dat hebben we gemeen denk ik", aldus Panettiere in de ochtendschow

Het karakter van Panettiere worstelt bovendien ook met een postnatale depressie. "Dat heeft me absoluut geholpen. Daardoor kon ik het beter begrijpen en ook beter uitleggen. Het maakt je geen slecht persoon of een slechte moeder. Het maakt je sterk."

De actrice besloot afgelopen mei wederom hulp te zoeken voor haar depressie nadat ze dat vorig jaar oktober ook al eens deed. Panettiere beviel in december 2014 van dochter Kaya. Het is het eerste kindje van de actrice en de 40-jarige bokser Vladimir Klitsjko.