Fajah Lourens staat open voor een nieuwe relatie, maar een huis met een nieuwe man delen is ze niet van plan. De actrice en dj vertelt dat haar kinderen na haar laatste breuk lang moesten bijkomen en wil dat niet nog eens.

"Aan de laatste man waren de kinderen erg gehecht geraakt. Toen het uit was, moest mijn dochter er ook een half jaar van bijkomen", aldus Lourens (35) die de moeder is van de 16-jarige Irem en de 9-jarige Shai.

In gesprek met Vrouw vertelt ze een relatie te missen. "Ja, vooral iemand met wie ik alles kan delen. Met name als ik 's avonds alleen in bed lig en naar het plafond staar. Maar ik wil nooit meer iemand in mijn huis hebben."

Lourens zegt voorzichtiger te zijn geworden met het uitkiezen van een partner sinds het familiedrama waar haar gezin bij betrokken was. Haar neefje werd in juli vermoord door zijn vader, haar zus, de moeder van het kind, wist te ontkomen.

"Ik ben er anders door naar mannen gaan kijken. Als ik erop terugkijk, val ik ook een beetje op foute mannen. Ik denk nu wel twee keer na voor ik iets met iemand begin, want voor hetzelfde geld doet hij mijn kinderen iets aan", aldus Lourens.