Kylie Jenner publiceert zelf geen artikelen meer op haar app. De realityster is niet tevreden over een artikel dat in de app terecht is gekomen, waarvoor ze nooit goedkeuring heeft gegeven.

"Een bericht is vandaag online gegaan met dingen die ik nooit gezien heb, of heb gezegd. Een heel persoonlijk bericht dat ik nooit zou goedkeuren", schrijft de 19-jarige Jenner op Twitter

In het bericht staan tips hoe ze haar relatie met rapper Tyga goed houdt. Een van de tips was een spannend seksleven met speeltjes en massages. 

"Het is niet eerlijk naar mij en jou om te denken dat dat mijn woorden waren. Het spijt me en ik weet dat we met een oplossing gaan komen waar iedereen tevreden mee is", voegde Jenner eraan toe. Wat die oplossing is, is niet bekend.

Woensdagochtend werd bekend dat Jenner met activiteiten rondom haar persoonlijkheid vorig jaar 17 miljoen euro heeft verdiend. Zo heeft de jongste Kardashian/Jenner-telg een eigen lijn met lippenstiften en een kledinglijn met haar oudere zus Kendall Jenner. Voor de app betalen fans iedere maand.