Angelina Jolie is akkoord met het verzoek van haar ex-partner Brad Pitt om de documenten over de voogdij van hun zes kinderen te verzegelen. De twee liggen sinds september in scheiding. 

De advocaten van Pitt hadden eind december bij de rechter verzocht de documenten te verzegelen, omdat Jolie en haar advocaten de privacy van hun kinderen in gevaar zouden brengen door de privé-informatie met de rechtbank te delen. 

Volgens TMZ gaat Jolie akkoord met dat voorstel. Over details van de voogdijregelingen van hun zes kinderen lekten al een paar keer documenten. Zo zou Pitt zijn kinderen alleen onder toezicht van een psycholoog mogen zien in een tijdelijke regeling. 

TMZ baseert zich op documenten die zijn ingediend door haar advocaat Laura Wasser. Daarin stelt ze dat Pitt niet wil dat de documenten openbaar worden, omdat hij bang is dat "de waarheid boven tafel komt". 

"Er bestaat weinig twijfel dat Brad liever heeft dat de hele zaak geheim blijft, zeker gezien het gedetailleerde onderzoek door de FBI en van de kinderbescherming over beschuldigingen van misbruik", zou te lezen staan in het document.