Olcay Gulsen sloot in het verleden uit dat ze kinderen zou willen, maar is daar door haar relatie met Frans Ghazi daar op teruggekomen.

"Voorheen wilde ik absoluut geen kinderen. Ik kies er op dit moment nog steeds niet bewust voor, maar Frans en ik praten er wel over. Dit jaar wil ik goed nadenken over of ik het wel of niet wil", aldus de 36-jarige Gulsen in gesprek met Grazia

De ondernemer merkte dat ze in 2016 een heel kort lontje had richting haar vriend, mede door de stress die ze ervoer door het opzetten van een tweede merk naast Supertrash, ST. Studio. "Ik denk dat hij het moeilijk vond dat ik me zo vastbeet in mijn werk en dat ik me daar zo over kon opwinden. Frans begreep mijn frustratie totaal niet. Hij vindt het nergens voor nodig dat ik altijd doe alsof mijn hele leven op het spel staat als iets niet gaat zoals ik wil."

Gulsen voelt altijd de drang om te slagen, terwijl haar vriend vindt dat ze best wat meer mag genieten van het succes dat ze al heeft. "Dat vind ik moeilijk. Ik ben altijd op zoek naar spanning en naar méér. Toch heb ik nu ook behoefte aan meer rust en regelmaat in mijn leven."

In 2017 is ze van plan weer meer te gaan sporten. "Ik ben al jaren niet aan het sporten, daar moet verandering in komen. Ik ga trainen voor een triatlon."