Het gaat stukken beter met Kanye West dan een paar weken geleden. "Hij traint elke dag en zorgt goed voor zichzelf. Zijn mentale gezondheid gaat vooruit."

"Hij slaapt beter en ziet er gezonder uit", zegt een ingewijde tegen People.

De 39-jarige rapper, die eind november in verwarde toestand werd opgenomen in het ziekenhuis, vloog zondag naar Oklahoma City. Daar bezocht hij met zijn vrouw Kim Kardashian en hun kinderen North en Saint het graf van zijn moeder. Maandagavond keerde het gezin weer terug naar huis.

Volgens de ingewijde gaat het ook beter met de relatie van West en Kardashian. "Het nieuwe jaar ziet er goed uit voor ze."

Homevideo's

De 36-jarige Kardashian plaatste dinsdag een compilatie van een aantal homevideo's op haar website. Volgens Us Weekly werden de meeste beelden de afgelopen maanden gemaakt. 

In de video zijn onder meer de eerste stapjes van zoontje Saint te zien en de schoonmaakkunsten van zijn zus North als zij op de vloer spuugt. Verder zijn er beelden van de lancering van een kledinglijn van West.

Ook plaatste de realityster voor het eerst sinds lange tijd weer iets op haar accounts op Twitter, Facebook en Instagram: een familieplaatje van haar gezin.