Hoe vieren BN'ers kerst? NU.nl zet alles op een rijtje. 

"Trek je kerstjurk aan! Heb allen een Zalig Kerstfeest", schrijft presentator Jan Versteegh op zijn Twitter. Hij plaatste hierbij een foto van zichzelf in kerstjurk. 

Ook Gerard Joling is actief, hij plaatst een kerstkaart met een foto van zichzelf op zijn Twitter

André Hazes junior heeft zijn vriendin Monique een auto cadeau gedaan. Hij schrijft op Instagram dat hij dankbaar is voor haar liefde en haar daarom wilde verrassen. "En deze gedachtes, zetten mij aan het denken. De mix van, lekker keihard wijf en de veiligheid van onze zoon, heb ik je dit kado mogen geven'', schrijft hij bij een afbeelding van een Range Rover.

"Er is een wens uitgekomen dat ik dit aan mijn vrouw mag geven. Jij bent bij mij vanaf seconde 1, en ik hoop totdat ik mijn laatste adem uitblaas.'' Ook plaatst de zanger vandaag een foto van hem, zijn gezin en vrienden waarop ze aan het kerstontbijt zitten. 

Oerlemans

Ook Danielle Oerlemans, vrouw van Reinout Oerlemans, plaatst een foto met haar gezin. Ze hebben allemaal hetzelfde aan: een rood gewaad met ruitjes. 

BNN-Presentatrice Geraldine Kemper staat op de foto in de sneeuw, met de tekst "Fijne Kerst iedereen!!", erbij.

Patty Brard viert Kerst op Ibiza. Ze post een foto van zichzelf en familie met de tekst Ho Ho Ho..... zeg eens OTTO.....#xmas #ibiza #love #family #fun op Instagram.