Valerio Zeno mist geen vriendin in zijn leven. "Ik kan nu leven zoals ik wil zonder met iemand rekening te hoeven houden en dat vind ik nog veels te leuk."

De 32-jarige BNN/VARA-presentator vertelt in een interview met FHM dat hij wel toegeeft soms jaloers te zijn op vrienden die al kinderen hebben. "Dan denk ik: dat wil ik ook op een dag. Maar nu nog niet."

Zeno zegt nog geen ervaring te hebben met een serieuze relatie. "Een liefdesrelatie is nieuw terrein voor mij. Ik ben iemand met een handleiding. Ik ben ervan overtuigd dat ik degene zal zijn die keihard aan zichzelf moet werken, niet de ander."

Nederlandse vrouwen vindt Zeno erg leuk. "Ik kom regelmatig in het buitenland en daar valt het vaak een beetje tegen. In Italië moet je een meisje acht keer mee uit eten nemen voor je überhaupt een kusje krijgt."

"Onze vrouwen zijn een stuk brutaler. Dat vind ik leuk. Ze wachten niet, maar gaan recht op hun doel af", concludeert Zeno.

Status

De vrijgezelle presentator laat weten dat hij regelmatig wordt aangesproken door het andere geslacht. "Toen ik jong was vond ik vaak maandenlang iemand leuk zonder dat ik actie ondernam."

"Sinds ik op tv verschijn heb ik de luxe dat vrouwen sneller een praatje met mij komen maken. Ik kom niet uit een ei en snap dat het met status te maken heeft", aldus de presentator.