Yvon Jaspers zou best een mysterieuze vrouw willen zijn, maar dat zit er volgens haar niet in. De Boer Zoekt Vrouw-presentatrice vraagt zich bovendien af of mannen dat echt zo leuk vinden.
 

"Wil je het gezellig in bed, of alleen maar spannend en afstandelijk? Hard to get spelen - ik kan dat niet, nog geen dag", vertelt ze aan Libelle.

Jaspers kan naar eigen zeggen niet eens een verrassing voor haar kinderen bewaren. "Keesje, mijn dochter van 11, vindt dat heel stom. Die zegt: "Mam, je zegt niet wat je voor mijn verjaardag heb gekocht, hoor!" .

Hondsbrutaal

De presentatrice vertelt dat ze dan wel geen lefgozer is die uit een vliegtuig durft te springen, ze durft wel altijd te zeggen wat ze denkt. 

"Hondsbrutaal, zo zou je het ook kunnen noemen. (...)  Weet je, ik drink nooit alcohol, ik lust het niet eens. Maar als puber zag ik al bij leeftijdsgenoten dat ze met een glas op durfden te zijn zoals ik altijd al was.”

Wilde periode

In het interview vertelt de presentatrice ook over de 'wilde periode' die ze beleefde voordat ze haar echtgenoot Pieter ontmoette. "Ik zag het leven als een grote speeltuin, waar van alles viel te beleven.”

Hoewel ze nu volgens eigen zeggen 'een brave echtgenote en moeder' is, kijkt ze met een goed gevoel terug op deze tijd. "Dat ik 10 jaar gespeeld heb, daar ben ik heel blij om", zegt Jaspers. 

"Ik heb er veel van geleerd. Zo weet ik nu dat in elke man een heel klein jongetje verstopt zit, zoals in elke vrouw een klein meisje verscholen zit. Als die elkaar vinden, komt het goed", aldus de presentatrice.