Blac Chyna heeft Rob Kardashian verlaten en hun baby meegenomen, blijkt uit een reeks berichten van Kardashian op Instagram en Snapchat.

De bekendmaking van Kardashian volgde op een reeks berichten die op het Instagram-account van Blac Chyna verschenen.

Haar account zou zijn gehackt, meldt Entertainment Tonight en in de berichten stonden onder meer schermafbeeldingen van gesprekken die Chyna had over Kardashian waarin ze hem "lui" noemt en mogelijk flirterige gesprekken die zij met mannen zou hebben gevoerd terwijl ze al met Kardashian samen was.

Als reactie op de afbeeldingen plaatste Kardashian op Instagram een video met daarnaast een lange uitlegtekst. "Sorry dat ik zo open ben, maar ik voel mij niet zo goed na de berichten die ik van Blac Chyna heb gezien over mij en wat ze van plan was."

Verlaten

Even verderop schrijft hij dat Chyna hun dochter heeft meegenomen en het huis dat hij had gekocht heeft verlaten. "Ik dacht echt dat ze verliefd op mij was zoals ik op haar verliefd was en ik ben gekwetst zoals ik nog nooit eerder gekwetst ben." 

Kort daarop plaatste Kardashian een video waarin hij een lege kinderkamer laat zien en nogmaals zegt dat hij verlaten is.

Het antwoord van Chyna liet niet lang op zich wachten. Ze vertelde volgens People haar kant van het verhaal in een mogelijk nieuw account dat zij had geopend.

"Ik ben er klaar mee. Ik heb het hele jaar niets anders gedaan dan Rob gesteund. Het is zo laag dat hij zo doet om zijn persoonlijke problemen te verhullen", reageert Chyna volgens People in een inmiddels verwijderd bericht.

Chyna zegt te vermoeden dat Kardashian achter de hack zit.