Janice Dickinson is getrouwd met haar grote liefde, Robert Gerner. Het stel gaf elkaar zaterdagmiddag het jawoord in Beverly Hills.

Dat meldt Entertainment Tonight.

Het 61-jarige ex-supermodel heeft al vier jaar een relatie met de psychiater. De bruiloft was eigenlijk al eerder gepland, maar de plannen moesten even in de ijskast toen begin dit jaar borstkanker werd geconstateerd bij Dickinson.

"Ik ben door het dolle heen", zei Dickinson net voor de trouwerij. "Toen ik Rocky (Robert) voor het eerst ontmoette, leek het alsof ik een eenhoorn had gezien; een heel bijzonder iemand. Hij is de slimste, beste, grappigste en spannendste man die ik ooit heb ontmoet."

Plastische chirurgie

Voor ze Gerner leerde kennen, had Dickinson een aantal stormachtige relaties met onder anderen Mick Jagger en Grace Jones. Ze vertelde ooit dat ze met meer dan honderd mannen het bed heeft gedeeld.

Dickinson, die niet vies is van plastische chirurgie, zei eerder ook dat ze voor haar bruiloft nog aan zichzelf had laten sleutelen. "Mensen mogen grappen over me maken. Ook al heb ik borstkanker; ik wil er voor mijn trouwdag wel piekfijn uitzien."

Overigens liet haar geliefde voor de grote dag ook wat aan zijn gezicht doen. "Ik ga immers trouwen met een supermodel", zei hij. "Ik moet er dus echt goed uit zien."