Kim, Khloé en Kourtney Kardashian doen er alles aan om te voorkomen dat Blac Chyna, de verloofde van hun broer Rob Kardashian, de achternaam van de familie overneemt. Inspanningen van moeder Kris Jenner, die een juridische strijd probeert te voorkomen, zal daar niet bij helpen.

Dat laten ingewijden weten aan TMZ. Chyna wil haar naam veranderen in Angela Renee Kardashian.

De zussen zijn bang dat het toevoegen van een extra vrouw aan het 'Kardashian-merk' schade oplevert. Ze beschuldigen Chyna van het "bewust te willen profiteren van de goodwill en populariteit van het familiemerk". Er zou geen persoonlijke vete spelen tussen de vrouwen. Ook Chyna (28) ontkent dat er een strijd is binnen de familie.

Volgens TMZ vinden Kim, Khloé en Kourtney het vreemd dat ze niet haar achternaam wilde veranderen toen ze samen was met rapper Tyga. Chyna en Rob Kardashian werden recentelijk ouders van dochter Dream. In 2017 gaan de twee trouwen.

Het juridische team van de zussen probeert te onderhandelen met de advocaten van Chyna, maar daar krijgt het volgens de entertainmentsite nul op rekest. Moeder Kris Jenner probeert de familie bij elkaar te houden en wil een juridische strijd voorkomen.