Trijntje Oosterhuis noemt geboorte dochter 'een godsgeschenk'

Trijntje Oosterhuis noemt de geboorte van haar dochtertje vorig jaar, Mael Joni Ronde, een "godsgeschenk". "Ik voel me extreem bevoorrecht dat ik op mijn 42e nóg een keer moeder mocht worden. En dan ook nog eens van een meisje", aldus de zangeres in de Telegraaf.

"Dat is helemaal geweldig. Voorheen kon ik alleen mijn nichtjes jurkjes aantrekken, straks kan ik gaan shoppen met mijn eigen dochter. Ze is echt een prinsesje en een godsgeschenk", zegt Oosterhuis.

Volgens haar kan het voor de omgeving lijken alsof zij en haar vriend Alvin (45) te snel aan kinderen zijn begonnen. De twee zijn sinds 2013 bij elkaar. "Maar het voelde gewoon direct goed aan. Ik heb ook de mazzel dat hij zich als zo'n fantastische vader manifesteert. Met hem ben ik een tweede leven begonnen op een manier die ik in mijn stoutste dromen niet voor had kunnen stellen."

Oosterhuis zegt in de krant dit gevoel vast te willen houden. "Een tijdje vrijgezel zijn, zou echt geen ramp zijn geweest. Maar ik ben nu zo gelukkig, dat wil ik vasthouden."

De Walk Along-zangeres scheidde in 2012 van Sander van den Eeden. Zaterdag trapt ze haar kersttournee af.

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie