Dochter van Raffaëla Paton is weer thuis

De 10-jarige dochter van zangeres Raffaëla Paton is ontslagen uit het ziekenhuis. Eind oktober werd haar dochter, genaamd Beautifull Hope, in het ziekenhuis opgenomen nadat ze hoge koorts kreeg, gevolgd door een longontsteking.

Het meisje is inmiddels weer thuis, meldt Shownieuws vrijdag.

Paton vertelt in het programma dat haar dochter nog niet helemaal hersteld is. "Meer kan ik er niet over zeggen. Ik wil het niet wegduwen, maar ik moet het eerst verwerken. Dan kunnen we het erover hebben. Maar het komt goed."

Paton (33), die vooral bekend is door het winnen van de derde serie van de talentenjacht Idols, is momenteel te zien in de musical Hair. Vanwege de ziekte van haar dochter is de zangeres tijdelijk niet in de show te zien, al wil ze haar werk wel weer oppakken nu het beter met Beautifull Hope gaat, vertelt Paton.

Single

Deze week komt ook de eerste eigen geschreven single uit van Paton, genaamd Voor Jou. Het nummer, dat ze speciaal schreef voor haar dochter, werd een jaar geleden opgenomen en ook de video is toen gedraaid. "Toen was ze natuurlijk nog gezond, nu niet. Dat maakt het voor mij wel bijzonder", aldus Paton. "De tekst van het nummer voel ik nu heel erg."

Lees meer over:

Facebook & Twitter

Facebook & Twitter
Volg het nieuws van NU.nl/Entertainment ook op Facebook en Twitter

NUwerk

Tip de redactie